5 produse de beauty preferate!

5 produse de beauty preferate!

In rutina mea de beauty am câteva produse preferate care le-am tot încercat și nu am mai renunțat la ele.

Iată cum ar arăta un top 5 produse de beauty preferate de mine.

      1.Rimel L’oreal – Double Extension

Rimelul L’oreal – Double Extension îl folosesc de foarte mult timp și sunt multumită de el deoarece nu încarcă mult genele, oferă un aspect natural și se demachiază foarte ușor. Imi place foarte mult că se poate demachia cu apă, fără să irite ochiul sau să rupă genele. Problema este că nu se mai găsește în Romania. Mi-am făcut “provizii” și am cumpărat din duty free Grecia și Berlin. Prețul a fost undeva în jur de 18 euro bucata.

    2.  Fond de ten Clinique – Stay Matte 

Fondul de ten Stay Matte de la Clinique îl folosesc de câteva luni și sunt foarte mulțumită de el. Eu am un ten mixt-gras iar acest fond de ten îmi matifiază tenul, acoperă imperfecțiunile și îmi oferă un aspect natural. Momentan sunt foarte mulțumită de el și sper să-l mai găsesc după ce mi se termină. Acoperirea este medie spre mare. Il recomand să-l încercați.

     3. Tattoo Brow de la Maybelline

Tattoo Brow de la Maybelline este o vopsea semi-permanentă pentru colorarea sprâncenelor. Tattoo Brow umple și vopsește fiecare sprânceană. Este foarte bună pentru persoanele care au goluri sau au sprâncenele mai rare. Vopseaua rezistă până la 3 zile, este rezistentă la apă și la transfer, oferă un aspect natural al sprâncenelor. Sunt 3 nuanțe de culoare, eu folosesc Medium Brown. Imi place foarte mult acest produs deoarece nu mai este nevoie să-mi fac sprâncenele în fiecare zi iar dacă se mai duce din intensitatea culorii  pot să retușez cu Gimme Brow de la Benefit.

   4. Gimme Brow de la Benefit

 

    Gimme Brow de la Benefit este un gel nuanțator cu microfibre pentru volumul sprâncenelor, ce aderă la firele de păr creând volum și o definire cu aspect natural. Disponibil în 3 nuanțe, inclusiv o nuanță medie, pentru un aspect mai plin.

Cred că acest produs nu trebuie să lipsească din geanta unei femei deoarece se poate folosi foarte ușor datorită periuței mici. Are o periuță mică care ajută foarte mult la conturarea sprâncenei și umplerea golurilor. Acesta oferă un aspect natural și nu încarcă sprânceana.

      5. Stay Matte de la Rimmel

     Stay Matte de la Rimmel are o textură cremoasă și fină. Se aplică ușor și rezistă la transfer. Eu am nuanța 200 – Pink Blink care este o culoare foarte plăcută și naturală.

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *