Din dragoste pentru bijuterii

Din dragoste pentru bijuterii

Ideea principală de la care am plecat atunci când am creat Land of Hobbies a fost de a scrie despre lucruri care îmi plac, hobby-urile mele și mai ales despre persoane care au reușit să pornească o afacere din hobby-ul lor.

De la început  mi-am dorit să scriu despre bijuterii și mai ales despre crearea bijuteriilor. Unul din hobby-urile mele fiind chiar crearea bijuteriilor așa cum am scris în articolul – Hobby-urile mele si beneficiile lor!

O persoană care a reușit să creeze un brand din hobby-ul ei, crearea de bijuterie contemporană, este Simona.

Simona a creat brand-ul  de bijuterie contemporană Bizar Concept . Având studii de specialitate și cu multă dragoste pentru bijuterii creează diferite modele unicat, inspirată fiind de “frumusețea sălbatică a naturii” (Simona).

In atelierul personal, Simona creează din argint și pietre semipretioase, bijuterii cu forme organice și asimetrice. Fiecare creație are o poveste ceea ce o face mai valoroasă sentimental.

Bijuteria contemporană, după părerea mea, este o investiție atăt sentimentală cât și financiară. O astfel de creație unicat nu își pierde valoare putând fi purtată la aproape orice ținută indiferent de influențele vestimentare.

O bijuterie contemporană poate reprezenta cadoul perfect pentru persoana dragă.

Iată câteva din modelele, create de Simona, care pot fi o alegere perfectă pentru  cadoul de Dragobete, 1 Martie, 8 Martie, ziua onomastica sau ziua de naștere.

Cercei din argint cu fir de mătase și pietre semipretioase.

Inele din argint și pietre semiprețioase.

Pentru a vedea mai multe modele puteți intra pe pagina de Facebook – Bizar Concept

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *