Hobby-urile mele si beneficiile lor!

Hobby-urile mele si beneficiile lor!

 

Totul a inceput acum mai multi ani, eram in perioada liceului, cand am ajuns in scoala de ghizi Christian Adventure si am  inceput sa descopar in fiecare saptamana cate un loc minunat din tara alaturi de oameni frumosi. Este adevarat ca parintii mei mi-au insuflat dragostea pentru calatorii.

La momentul acela era singurul meu hobby care imi oferea posibilitatea sa calatoresc, sa vad cat mai multe locuri minunate din tara, sa fac miscare in aer liber si sa cunosc multi tineri de varsta mea. Acest hobby l-am avut pana prin primii ani de facultate dupa care calatoriile alaturi de gasca din scoala de ghizi s-au rarit si am inceput sa-mi caut alte hobby-uri.  Dupa anii petrecuti in scoloa de ghizi dragostea pentru calatorii a ramas in suflet si poate cel mai mare hobby al meu.

Mi-am dorit sa fac ceva care sa-mi ofere posibilitatea sa descopar tot timpul lucruri noi. Cred ca un hobby ti-l alegi pentru ca iti ofera liniste, bucurie si multa satisfactie.

Asa se face ca prin ultimii ani de faculatate am avut ocazia sa patrund in lumea minunata a bijuteriilor. Am invatat sa creez, sa lucrez cu  diverse metale si pietre semipretioase .

Am inceput sa descopar frumusetea bijuteriilor handmade unicat care pot scoate din anonimat orice tinuta.

Crearea bijuteriilor handmade din pietre semipretioase era noul meu hobby. Asa am inceput sa ma gandesc la crearea unui bussines din acest hobby si am facut Onixshop.

Imi place sa fac bijuterii deoarece acest hobby ma relaxeaza, imi dezvolta creativitatea, pot crea tot timpul ceva nou, unicat, frumos si imi ofera cea mai mare satisfactie: sa vad fericirea femeilor care poarta creatiile mele.

Pe langa aceste doua hobby-uri pe parcusul anilor am mai descoperit si altele cum ar fi : moda, tot ce tine de ingrijirea faciala si corporala, design interior,  snowboard-ul, fitness-ul, social media si altele.

Iata cateva beneficii care le ofera un hobby:

  • ajuta la deconectarea de rutina zilnica
  • dezvolta creativitatea
  • stimuleaza mentalul
  • reduce stresul
  • modalitate de autocunoastere
  • imbunatateste performanta in munca
  • socializare
  • increderea in sine
  • dezvolta abilitatile de comunicare

Am creat Land of Hobbies din dorinta de a scrie despre hobby-urile mele, despre diferite persoane care au reusit sa-si creeze un bussines din hobby-ul lor si pentru a-i ajuta pe altii sa-si descopere hobby-ul.

In ziua de azi cand rutina zilnica ne macina incetul cu incetul, sunt de parere ca, pentru a ramane productiv, pozitiv la locul de munca si in familie este foarte important sa ne gasim cate un hobby sau chiar mai multe. Iar daca reusim sa ne facem un bussines din hobby-ul nostru atunci cred ca putem fi productivi si fericiti.

Keep calm and hobby on!

Voi ce hobby-uri aveti?

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *