Idei de purtat pantalonii în carouri

Idei de purtat pantalonii în carouri

In general la îmbrăcăminte îmi place să adopt un stil casual-elegant sau casual-sport. În ultima perioada mai mult casual-sport deoarece mă simt mai bine. Oricum după părerea mea este foarte important sa te simți tu foarte bine în hainele care le îmbraci adica ceva de genul – tu să porți hainele nu ele să te poarte pe tine.😁😉😉

Odată cu venirea frigului am început să-mi caut pantaloni casual-elegant sau casual-sport sau niște jeans. Legat de jeans eu nu am reușit să-mi găsesc o pereche care să stea bine pe mine de foarte mult timp. Nu știu dacă sunt singura care are problema asta dar toate modele de jeans din magazine gen Zara, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius etc nu îmi plac.

Așa că am renunțat să mai caut blugi și am ajuns la pantaloni. Pantalonii negri simpli nu mi-au plăcut niciodată ( parcă îmi aduc aminte de acele vremuri în care existau doar pantaloni negri în magazine) așa că oricât s-ar purta nu cred că mi-am cumpărat o pereche de pantaloni negri. In căutările mele prin magazine am ajuns la Pull and Bear unde am găsit o pereche de pantaloni în carouri foarte interesanți cu un croi foarte lejer, modern și versatil. Adică pot fi purtați si cu pantof cu toc, pantof sport, gheată, cizmă sau pantof casual. Eu mi-am luat un model aproape la fel cu cel din imaginea de mai jos doar ca sunt  culoarea neagră.

Imediat ce i-am cumparat am început să caut diferite idei de a combina acești pantaloni într-un stil cât mai feminin. Ideea este că outfit-urile prezentate de marile magazine nu îmi plac, simt că nu sunt feminine, deoarece se creează haine care nu mai au legătură cu corpul unei femei.

Carourile în general sunt un pic mai greu de asortat, trebuie mai multă atenție la cromatică. Acestea au mai fost în trend dar doar toamna și primăvara.

Iată câteva idei de outfit-uri care mi-au plăcut foarte mult și care sunt ușor de realizat.

Pantalonii în carouri cu încălțăminte cu toc 😉😉

 

 

Pantalonii în carouri cu pantof casual.

 

 

Pantalonii în carouri cu pantof sport.

Sper că am reușit să vă inspir și să purtați carouri cât mai mult!

 

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *